Het opnieuw inrichten van woonwagenlocaties of het verplaatsen van woonwagens gaat vaak gepaard met groot en zwaar materieel. Veelal staan woonwagens al enige tijd op hun standplaats en wordt het verplaatsen van de woonwagen(s) door een deskundige transporteur verzorgd. Ondanks de goede voorbereiding en het deskundige transport, is een discussie met de bewoner omtrent schade aan zijn woonwagen niet uitgesloten. 

De registerexperts van 4RISK kunnen voor u deze trajecten in de vorm van schadepreventie en klacht- en claimmanagement als volgt verzorgen:

  • Deskundige inventarisatie en advies op het gebied van risico’s en schadepreventie bij het herinrichten van woonwagenlocaties en het verplaatsen van woonwagens.
  • Taxaties van de woonwagen(s), inzake de transportverzekering afgestemd met de verzekeraar.
  • Bouwkundige vooropname met meet technische gegevens voor de verplaatsing van woonwagen(s) en/of herinrichting van de woonwagenlocatie.
  • Schadepreventieve transportbegeleiding van de woonwagen(s).
  • Bouwkundige tussen- en/of eindopname na verplaatsing van de woonwagen(s) met controle van de meet technische gegevens voor de herplaatsing, inclusief eventuele schadevaststelling.

Door het inhuren van 4RISK wordt het vergoeden van onterechte claims voorkomen.

Wilt u meer weten over de woonwagen expertise? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan per e-mail via offertes@4risk.nl.